Steeds vaker wordt er bij nieuwbouw woning of renovaties gekozen voor een betonnen trap. Wat niet onlogisch is, want naast dat een betonnen trap goedkoop is, is het ook nog eens ijzersterk en het kan in eender welke vorm gegoten worden. Maar een betontrap geeft natuurlijk een ‘koele’ uitstraling en draagt zelden bij aan een stijlvol interieur. Een betontrap bekleden met hout kan hier een oplossing bieden. De bekleding van een betonnen trap is vakwerk en hier heeft Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens zijn specialisatie van gemaakt.


Uw betonnen trap bekleden met hout?

Een betonnen trap bekleden met houten treden geeft een mooie en warme uitstraling en past binnen elke type interieur. Van modern tot landelijk en klassiek. Het bekleden kan met verschillende houtsoorten waardoor uw trap oogt als een massief houten trap. Daarnaast is een betonnen trap die voorzien is van een houten bekleding zeer stevig en de trap zal niet kraken. Het schoonmaken en onderhouden gaat eenvoudig en zeer snel.

Alle soorten trappen

Alle soorten trappen kunnen bekleed worden met hout. Denk maar aan een blokbetontrap, een z-betontrap, losse betonelementen, een gesloten betontrap, een draaibetontrap, een spiltrap of een wenteltrap. Bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens kunt ook terecht voor bestaande trappen die verouderd zijn of niet meer passen bij de stijl van de woning na bijvoorbeeld een renovatie.

Klant staat centraal

Ook afwerkingen zoals balken en oversteken kunnen door ons perfect afgewerkt worden in verschillende houtsoorten en kleuren. Bent u niet zo handig om u trap zelf te bekleden? Wij komen graag ter plaatse een kijkje nemen om samen met u een mooi concept uit te werken. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Samen met u denken we mee voor de beste kwaliteit en afwerking.

Zit u nog met vragen?

Ook voor andere specifieke wensen voor binnenschrijnwerk als oa. keukens, maatkasten, binnendeuren en meubels kunt u altijd beroep op ons doen. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons op.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.