U heeft het perfecte salontafeltje in gedachten? Of uw nieuwe boekenkast moet perfect aansluiten bij uw interieur? Maar u vindt nergens iets naar uw smaak in de meubelspeciaalzaken? Laat dan uw droommeubel op maat maken bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens, want de meubels maken het interieur.


Uniek en op maat

Bij ons kan u terecht voor houten meubels op maat zoals (salon)tafels, schoenkasten, boekenkasten, krukken, dressoirs, tv-meubels, banken en badkamermeubels. U kan het zo gek niet bedenken. Strak, modern of landelijk? Bij familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens kan het allemaal. Wij vervaardigen houten meubels op maat die perfect aansluiten bij uw ruimte, wensen en stijl van a tot z. Bij ons wordt alles tot in detail afgemeten, ontworpen en thuis geleverd en zorgvuldig geplaatst.

Waarom hout?

Hout is een flexibel, veelzijdig en duurzaam materiaal dat meerwaarde vormt voor ieder interieur. Er is een ruim aanbod aan verschillende houtsoorten, maar ook de mogelijkheden van afwerking zijn eindeloos. Zo is uw meubel altijd uniek.

Beslis zelf

Wij vertrekken steeds vanuit de wensen en de verwachting van de klant. Wij denken met u mee en realiseren uw houten meubels precies zoals u ze in gedachten heeft. Bij ons kunt u ook rekenen op professioneel advies en een goede begeleiding. Naast het realiseren van houten meubels op maat kan u bij ons ook terecht voor werken als houten trappen op maat of buitenschrijnwerk.

Vragen?

Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons op.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.