Wilt u een eigen plekje in tuin om tot rust te komen na een drukke werkdag? Moet uw carport of tuinhuis passen bij de stijl van uw woning? Houten bijgebouwen op maat zijn erg populair en ze zijn in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Van een poolhouse tot buitenkantoors. U kan het zo gek niet bedenken! Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens bedenkt, ontwerpt en realiseert al uw maatwerk.


Wat is er mogelijk?

Wij hebben voor onze houten bijgebouwen geen standaardmaten of -uitvoeringen. Ieder houten bijgebouw op maat, is van topkwaliteit en is vooral uniek. Zij passen perfect in de tuin en bij zijn groene omgeving. Wij maken alles op maat: carports, buitenbars, tuinhuizen, tuinkantoren, poolhouses, veranda’s, gastenverblijven, bijkeukens, schuren of dierenverblijven.

Waarom hout?

Hout is een zeer dankbaar materiaal waar men verschillende richtingen mee uit kan. Houten bijgebouwen op maat staan garant voor topkwaliteit, zijn stevig, geven een warme uitstraling en ze kunnen binnen een redelijke termijn gebouwd worden. Hout zorgt ook voor een goede isolatie van warmte en geluid. Houten bijgebouwen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen. Veelgebruikte houtsoorten zijn eik, vuren, Oregon Pine, thermowood en geïmpregneerd lariks.

Contact

Wij komen graag ter plaatse om uw wensen te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Wij denken graag met u mee om het meest haalbare mogelijk binnen de opgelegde restricties te behalen. Naast houten bijgebouwen bieden wij ook ander buitenschrijnwerk aan als ramen en deuren, poorten en buitenmeubels aan. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons op.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.