Is uw trap toe aan vernieuwing? Of wil je graag van die ‘koude betonlook af? Misschien bent u gewoon toe aan iets volledig nieuw? Dan ben je bij Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk aan het juiste adres. Wij zijn door onze jarenlange kennis en ervaring gespecialiseerd in het ontwerp, productie en plaatsing van trappen op maat in hout.


Trappen op maat in hout

Wij maken en plaatsen trappen op maat in diverse uitvoeringen en houtsoorten. Denk aan trappen als: wenteltrappen, draaitrappen, kwartdraaitrappen, vlizotrappen, steektrappen, zoldertrappen, buitentrappen, etc. Maar we zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen op maat in hout.

Houten trappen in alle stijlen

Niet alleen het functionele speelt een bepalende rol bij het ontwerp van een trap. Een trap moet ook passen bij het interieur. Wij vertrekken steeds vanuit de wensen en de verwachtingen van de klant. Wij denken met u mee en realiseren uw houten trap precies zoals u ze in gedachten heeft. Heeft u graag een cottage stijl? Of eerder strak en modern? Of misschien liever klassiek? Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens kan je hier perfect bij helpen. Wij ontwerpen houten trappen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke smaak.

Kwaliteit en maatwerk

Een trap is een essentieel onderdeel van een woning of gebouw. Het pronkstuk in de ruimte. Een trap krijgt vaak heel wat te verduren en moet dus tegen een stootje kunnen. Veilig, gemakkelijk beloopbaar en stevig zijn de minimumvereisten die wij in ons achterhoofd houden. Daarom kiezen we steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen die naadloos aansluiten bij uw interieur of exterieur.  Al ons maatwerk, van ontwerp tot oplevering, wordt met kwaliteit vervaardigd.

Professionele hulp

Weet u niet goed welke houtsoort of type trap te kiezen? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden over trappen op maat in hout. Zit u nog met vragen? Kijk dan zeker eens tussen ons tips en weetjes of u het antwoord op uw vraag terug vindt en neem anders gerust contact met ons op via de contactpagina.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Ontdek meer over:

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.