Wilt u graag achterover leunen met uw favoriet drankje in de hand? Met het hele gezin een lekkere barbecue organiseren? Of u bent uw standaard plastic tuinmeubelen beu? Een terras of tuin wordt pas helemaal compleet met houten tuinmeubelen op maat. Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens maakt voor u houten tuinmeubelen op maat in diverse modellen en uitvoeringen. Klassiek of modern, landelijk of eigentijds.


Wat wij doen

Wij maken voor u duurzame en kwaliteitsvolle houten tuinmeubelen op maat. Een tuinmeubel om buiten lekker te kunnen ontspannen, maar dat ook bestand is tegen regen en wind. Denk maar aan houten tafels, stoelen, een buitenkeuken, ligbedden, bloembakken, tuinbanken, buitenbars, bierbanken, picknicktafel, complete tuinsets, loungesets, etc.

Buitenmeubels in hout

Wij kiezen bewust voor hout als basisgrondstof. Het robuuste en warme karakter van hout maakt de toepassing net zo veelzijdig als het aantal beschikbare houtsoorten. Denk hierbij aan sterke en kwaliteitsvolle houtsoorten als steigerhout, bankirai of eikenhout. Het geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin.

Klant staat centraal

Wij maken onze meubels op maat en naar uw wensen in onze eigen schrijnwerkerij. Bij ons staat de klant altijd centraal en samen denken wij met u mee om uw droommeubel te ontwerpen en te realiseren. Met ons uitgebreide assortiment komen wij aan al uw wensen tegemoet.

Contact

Naast houten tuinmeubels op maat kunt bij ons ook terecht voor meubels voor uw interieur, maar ook ander buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren, tuinhekken en -poorten en houten bijgebouwen. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.