Kasten zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Maar vindt u tussen al die zelfbouwpakketten geen geschikte kast? De stijl komt niet overeen? De indeling is niet praktisch genoeg? Kies dan voor een maatkast in hout. Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk kan u helpen met het ontwerp en realiseert uw individuele houten maatkast. Zo blijft uw interieur ordelijk en tegelijkertijd mooi om naar te kijken.


Wat wij voor u kunnen betekenen

Wat wij op maat voor u kunnen maken: bergingen, boekenkasten, inbouwkasten, vestiaires, wandkasten, (inloop)dressings, etc. Met een houten maatkast kan een bepaalde wand of hoek optimaal benut worden voor eventueel extra bergruimte. Ten tweede kan je de kast helemaal personaliseren en aanpassen aan de eigen noden en wensen. Robuust, modern of klassiek? Met oog voor detail maken wij uw maatkast die perfect aansluit bij uw interieur.

De klant staat centraal

We vertrekken steeds vanuit de wensen en verwachtingen van de klant. Samen met u zoeken wij naar het maatwerk dat perfect aansluit bij uw verwachtingen. Bepaal zelf de gewenste stijl, afwerking, indeling en houtsoort. We laten de keuze volledig aan u! Maar wij bieden u ook graag professioneel advies aan voor de juiste keuze en plaatsing van uw maatkast. Zo bent u zeker dat u jaren kunt genieten en profiteren van uw houten maatkast.

Kwaliteitsvol maatwerk

Iedere kast wordt vanaf nul opgebouwd en volledig passend gemaakt voor de voorziene ruimte. Wij kiezen steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Daardoor kunnen onze maatkasten probleemloos tegen een stootje. Al ons maatwerk, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons met kwaliteit vervaardigd.

Meer info?

Ook voor andere meubels, zoals bureaus, badkamermeubels, tafels en dergelijke bent u aan het juiste adres bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons op.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.