Bent u op zoek naar een professionele partner om mee samen te werken voor het realiseren van uw houten binnenschrijnwerk op maat? Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk beschikt over de nodige kennis, jarenlange ervaring en kwaliteiten om u schrijnwerk van topkwaliteit te kunnen leveren.


Kwaliteit op maat

Laat uw droom werkelijkheid worden! Bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens kan u terecht voor alle houten binnenschrijnwerk op maat in hout zoals: keukens, maatkasten, inbouwkasten, dressings, binnendeuren, trappen, meubels en totale interieurs op maat.

Duurzame materialen

We kiezen steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen die naadloos aansluiten bij jouw interieur. Al ons maatwerk van ontwerp tot oplevering, wordt door ons met kwaliteit vervaardigd. Wij maken van uw huis een echte thuis!

De klant staat centraal

U zegt het en wij voeren het uit! Bij schrijnwerkerij Gebroeders Liebens staat de klant altijd centraal. Er wordt steeds vertrokken vanuit de wensen en verwachtingen van de klant. Wij houden rekening met het gewenste materiaal, de stijl en het passend budget. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de vele mogelijkheden bij binnenschrijnwerk op maat van uw interieur.

Maatwerk voor iedereen

Niet alleen particulieren, maar ook professionals en bedrijven kunnen bij ons terecht voor het maatwerk van hun winkel, atelier of kantoor. Ook voor hen staan we steeds klaar met raad en daad. Wij richten ons op zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. Zit u nog met vragen? Geen probleem! Kijk eens tussen ons tips en weetjes of u het antwoord op uw vraag terug vindt en neem anders gerust contact met ons op via de contactpagina.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Ontdek meer over:

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.