U wil een nieuwe keuken plaatsen of de oude is aan een renovatie toe? Maar zijn de prefab keukens niet zoals verwacht? Of u heeft te veel specifieke eisen? Een keuken op maat is hier de oplossing. Een keuken op maat zorgt voor een optimale benutting van uw ruimte. Een volledige houten keuken op maat kan ontworpen en gemaakt worden bij Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk. Wij realiseren uw unieke, individuele houten keuken op maat.


Duurzame materialen

Een keuken is meer dan alleen een kookplaats. Keukens van vandaag worden steeds meer en meer een leefkeuken. Zo kan een gezin er zich ontspannen of gasten ontvangen. Er wordt dus veel tijd doorgebracht in de keuken. Uw keuken op maat moet dus tegen stootje kunnen. Daarom kiezen we steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen die naadloos aansluiten bij uw interieur.

Waarom kiezen voor hout?

Een houten keuken is kwalitatief, zeer makkelijk in onderhoud en blijft steeds in de mode. Er is keuze uit tal van afwerkingsmogelijkheden, waardoor een houten keuken op maat in elk interieur zal passen. Daarnaast is hout duurzaam, sterk maar ook zeer flexibel. Doordat hout zo goed bewerkbaar is, kunnen bijvoorbeeld beschadigingen op een keukenblad eenvoudig weggewerkt worden. Doordat u kiest voor maatwerk in hout, weet u zeker dat uw houten keuken uniek is in zijn soort.

Alle stijlen zijn ons eigen

Heeft u graag landelijk, stoer, modern of robuust? Alle stijlen zijn ons eigen! Wij vertrekken steeds vanuit de wensen en de verwachting van de klant. Wij denken met u mee en realiseren uw houten keuken precies zoals u ze in gedachten heeft. Ook enkel het vervangen van een bestaand keukenblad of de kastdeuren kunnen tot de mogelijkheden behoren. Wij maken ook massief houten keukens. Niet alleen de fronten zijn dan van hout, maar ook de binnenzijde van de kasten bestaan volledig uit hout.

Wij adviseren u graag

Iedere keuken is anders, daarom adviseren wij u graag bij het samenstellen van uw op maat gemaakte houten keuken. Ook voor andere specifieke wensen als oa. maatkasten, binnendeuren of meubels kunt u op ons altijd een beroep doen. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.