Wilt u graag een mooie afsluiting voor uw tuin? Iedere mooie tuin verdient een stijl- en kwaliteitsvolle tuinhek en/of -poort. Want een toegangspoort is het visitekaartje tot uw eigendom. Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens maakt houten tuinhekken en tuinpoorten op maat en telkens van hoge kwaliteit. Alle houten tuinhekken en tuinpoorten die wij plaatsen, worden tot in detail gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij. Wij zorgen er steeds voor dat uw afsluiting ook past bij de stijl van uw woning of gebouw.


Wat wij voor u doen

Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens gebruikt steeds hout als basismateriaal. Wij plaatsen houten tuinpoorten als draai- en schuifpoorten en dubbele poorten. Maar bij ons kunt u dus ook terecht voor tuinhekken of tuinschermen. Een mooie omheining rond de tuin zorgt voor extra veiligheid en privacy. Bij uw afsluiting kan er ook een passende tuindeur voorzien worden, die perfect te combineren is met de afsluiting.

Houten tuinhekken en tuinpoorten voor het leven

Houten tuinhekken en tuinpoorten op maat hebt u voor het leven! Om de lange levensduur van uw tuinhek of -poort te maximaliseren gebruikt u best tropisch hardhout. Dit hout kan tegen een stootje en heeft geen verdere behandeling nodig. Daarnaast roept hout een landelijke sfeer op. Hout zorgt ook nog eens voor duurzaamheid, elegantie, stabiliteit en uw vastgoed stijgt ermee in waarde.

De klant staat centraal

De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Samen met u denken we mee voor de beste kwaliteit en afwerking. Aan de hand van verschillende referentiefoto’s kan u aan ons uw voorkeursstijl en afwerking duidelijk maken. Er zijn geen beperkingen voor breedtes of hoogtes, want we werken niet met de standaardmaten of modules. Ook is er keuze uit verschillende soorten hout. Denk hierbij aan de populaire houtsoorten als iroko, padouk, (geïmpregneerde) den of afzelia.

Contact

Ook voor andere specifieke wensen voor buitenschrijnwerk als oa. ramen en deuren, trappen, houten bijgebouwen en buitenmeubels kunt u altijd beroep op ons doen. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.