Heeft u een oude woning zonder standaard deurmaten? Of u heeft een moderne woning met plafondhoge deuren? U vindt geen deur die past bij uw interieur? Een houten binnendeur op maat is dan de oplossing. Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk kan u helpen met het ontwerpen en realiseren van uw houten binnendeur op maat.


Houten binnendeuren op maat

Binnendeuren moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de inrichting van uw woning, winkel of zaak. Je binnendeuren bepalen voor een groot deel het uitzicht en de sfeer van je ruimte. Hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke uitvoering, houten deuren geven een zekere klasse aan uw woning of ruimte. Wij ontwerpen en plaatsen diverse soorten binnendeuren in diverse stijlen. Denk maar houten schuifdeuren, blokdeuren, zwaaideuren, kamerhoge deuren, pivoterende deuren, etc.

Waarom kiezen voor hout?

Hout is een uitstekende keuze als materiaal voor deuren, zowel binnen als buiten. Het is een natuurlijk product met een natuurlijke uitstraling. Hout is sterk isolerend en heeft een zeer lange levensduur en is ook zeer sterk. Houten deuren op maat zijn flexibel te bewerken. Doordat hout zo goed bewerkbaar is, kunnen bijvoorbeeld beschadigingen op een houten deur eenvoudig weggewerkt worden. Al ons maatwerk, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons met kwaliteit vervaardigd.

Beslis zelf

Wij vertrekken steeds vanuit de wensen en de verwachting van de klant. Wij denken met u mee en realiseren uw houten binnendeur precies zoals u ze in gedachten heeft. Bij ons kunt ook rekenen op professioneel advies en een goede begeleiding. Naast binnendeuren kan u bij ons ook terecht voor houten buitendeuren en ramen, keukens, maatkasten, trappen, etc.

Vragen?

Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons op.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.