Voldoen de standaard ramen en deuren van de doe-het-zelf zaken niet? Je houdt van het mooie, warme en charmante karakter van hout? Sommige ramen en deuren hebben specifieke eisen en passen daarom niet in gelijk welk project. Kies daarom voor houten ramen en deuren op maat van familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk. Wij realiseren ramen en deuren op maat die passen bij iedere bouwstijl.


Wat kunnen wij voor u doen?

Bij ons kan u terecht voor verschillende houten ramen en deuren op maat zoals schuifdeuren, voordeuren, vaste ramen, kipramen, draairamen, etc. Er is oneindig veel keuze aan stijlen. Van klassiek tot modern, van meranti tot afrormosia. Al ons maatwerk, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons met kwaliteit vervaardigd.

Waarom hout?

De materiaalkeuze van het buitenschrijnwerk is bepalend voor het uitzicht van je gebouw. Hout heeft het allemaal! Als u kiest voor houten ramen en deuren op maat ben je verzekerd van topkwaliteit. Hout kent een hoge afwerkingsgraad, bezit een hoge natuurlijke isolatie- en geluidsisolator, is brandvertragend, duurzaam, inbraakbestendig en het is ook nog eens ecologisch verantwoord.

Beste kwaliteit

Met houten ramen en deuren op maat bent u zeker dat het voldoet aan uw eigen eisen en wensen. Samen met u denken we mee voor de keuze van de beste houtsoorten en de beste kwaliteit. Maar u bepaalt zelf de afwerking van uw ramen en deuren. Hout is makkelijk bewerkbaar, waardoor er verschillende detailleringen en deur- en raamprofielen mogelijk zijn. Iedere raam of deur wordt vanaf nul opgebouwd en volledig passend gemaakt voor de voorziene ruimte of gevel.

Zit u nog met vragen?

Ook voor ander buitenschrijnwerk zoals houten bijgebouwen, buitenmeubels of poorten bent u aan het juiste adres bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens. Zit u nog met vragen? Kijk eens tussen onze tips en weetjes voor een antwoord op uw vraag of neem contact met ons op.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.