Geef je woning of bedrijf nét dat tikkeltje meer met een stijlvol buitenschrijnwerk in hout. Geen enkel materiaal heeft dezelfde duurzame, warme en unieke uitstraling als hout. Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerk in hout? Familiebedrijf Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens uit Genk beschikt over de nodige kennis, jarenlange ervaring en kwaliteiten om u schrijnwerk van topkwaliteit te kunnen leveren.


Kwaliteit op maat

Laat uw droom werkelijkheid worden! Bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens kan u terecht voor alle buitenschrijnwerk op maat in hout zoals: ramen en deuren, balustrades, buitentrappen, houten bijgebouwen, veranda’s, tuinhuizen, carports, buitenmeubels, tuinpoorten, etc.

Duurzame materialen

Een degelijke uitvoering en de juiste materiaalkeuze zijn bepalend voor het onderhoud en de levensduur van het schrijnwerk. Daarom kiezen we steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen die naadloos aansluiten bij uw gebouw. Al ons maatwerk, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons met kwaliteit vervaardigd.

Maatwerk voor iedereen

Niet alleen particulieren, maar ook professionals en bedrijven kunnen bij ons terecht voor al hun maatwerk. Ook voor hen staan we steeds klaar met raad en daad. Ons aanbod gaat van nieuwbouw tot renovatie in iedere gewenste stijl.

De klant staat centraal

U zegt het en wij voeren het uit! Bij Schrijnwerkerij Gebroeders Liebens staat de klant altijd centraal. Er wordt steeds vertrokken vanuit de wensen en verwachtingen van de klant. Wij houden rekening met het gewenste materiaal, de stijl en het passend budget. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de vele mogelijkheden over buitenschrijnwerk op maat in hout.

Nog vragen?

Zit u nog met vragen? Geen probleem! Kijk eens tussen ons tips en weetjes of u het antwoord op uw vraag terug vindt en neem anders gerust contact met ons op via de contactpagina.

Onze specialisatie is het bekleden van betonnen trappen met houten treden

Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan nu je gratis offerte aan!

Ontdek meer over:

Maatwerk

Wij proberen altijd zo perfect mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Vakmanschap

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring van binnen- als buitenschrijnwerk.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen met hout.

Service

Wij zijn beschikbaar wanneer u dat past! Neem 24/24 contact met ons op.